Disponibilitate:  în stoc

Preț:  32,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): , ,

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 384 pagini

ISBN: 9786060066309

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Beletristica, Carti de dragoste / Romantice

Descriere

În jungla modei e ușor să fii mâncat... Dar dacă scapi cu viață, o să ai ce povesti. Adulată de toată America, Brittany este „o fată bună“. Ea știe că se poate baza întotdeauna pe grupul ei de prietene. Liderul grupului este Zoe, un fotomodel care a învins orice obstacol din industria în care activează. Nimic nu îi stă în cale, până când un scandal legat de o filmare care o surprinde în ipostaze intime îi dă lumea peste cap.

Brittany e nevoită să-și pună încrederea într-un bărbat care nu o merită și care își dorește, drept răsplată, ca ea să-i devină soție. Viața lui Everlee e perfectă doar în aparență. Soțul infidel a făcut lucruri care îi pot pune în pericol familia. Iar Danica păstrează secrete care ar putea să schimbe industria modei pentru totdeauna...

KATHY IRELAND a fost un fotomodel celebru în Statele Unite în anii ’80 și ’90. A apărut în 13 ediții consecutive ale revistei Sports Illustrated. În 1993 a fondat o companie care a transformat-o într-unul dintre cele mai bogate foste fotomodele din lume.

RACHEL VAN DYKEN e o autoare de romane de dragoste foarte apreciate. Cărțile ei au fost publicate în mai mult de 15 țări, peste patru milioane de exemplare ajungând în mâinile nerăbdătoare ale cititorilor.


Comandă online New York, jungla modei la 32,00 lei scrisă de Kathy Ireland & Rachel Van Dyken , Kathy Ireland , Rachel Van Dyken, tiparită la editura Rao Books în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.