Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  nedisponibil LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 232 pagini

ISBN: 9786069509098

Categorii: Carti de dragoste / Romantice, Beletristica, Carte nefolosită

Descriere

Cum poate un bar din lemn plasat la malul mării să unească oameni cu personalități atât de diferite? Adună-i pe toți în jurul lui, organizează petreceri tematice, adaugă o iubire neîmpărtășită, multă dramă… și vei obține cocktailul „Vicios”.

Beatrice este vocea care te introduce într-o lume haotică, cu evenimente care iau o altă turnură decât cea preconizată exact atunci când nu te aștepți. Ea a dezvoltat o obsesie romantică pentru Vladi, proprietarul barului, căruia încearcă din toată ființa ei să-i demonstreze că se poate ocupa de administrarea localului, în ciuda obstacolelor de tot felul. Doar că lucrurile scapă deseori de sub control, ceea ce face din romanul „Vicios” o lectură imprevizibilă, plină de amuzament, ironii și momente tragi-comice.


Comandă online Vicios scrisă de Alexandra Condrat, tiparită la editura Petale Scrise în anul 2021. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Vicios nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.