Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  nedisponibil LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2022

Nr. pagini: 176 pagini

ISBN: 9789731119274

Categorii: Carte nefolosită, Psihologie, Psihologia comunicarii

Descriere

Volumul de fata este mai mult decat o carte: cititorul are in mana o reteta simpla si extrem de eficace pentru a practica o comunicare autentica si constructiva cu toti cei din jur, dezvoltand relatii de calitate.

Jacques Salomé, autorul acestei valoroase lucrari, ne propune o incursiune in universul relatiilor familiale, parentale si de cuplu, pentru a descoperi un alt mod de a comunica, folosind o „gramatica relationala”.

Prin reguli simple, tehnici de dialog, instrumente concrete, vei putea descoperi modalitati practice prin care sa comunici deschis, in respect de sine si cu respect fata de cel de langa tine. Cum sa depasesti conflictele din comunicare, cum sa inveti sa asculti autentic, cum sa te diferentiezi si sa poti refuza, iata doar cateva dintre intrebarile la care vei gasi raspuns citind aceasta carte.

Daca distantele dintre oameni sunt drumuri care se parcurg descult, cu privirea spre interior si cu mainile intinse catre celalalt, asa cum imi place sa cred, acest volum ne ofera cheia pentru a deschide si a parcurge aceste drumuri, ajutandu-ne sa ne conectam in modul cel mai autentic cu cei apropiati.

(Antonia NOEL, Autor, Consultant in Comunicare Relationala®)

Fie ca suntem copii sau adulti, purtam cu totii in noi o aspiratie fundamentala catre dialog, catre a impartasi si a ne amplifica propriul potential. Sa ne reamintim faptul ca dialogul autentic se bazeaza pe o dubla posibilitate:

• Posibilitatea de a se comunica (pe sine) in deplina libertate si de a se face ascultat si inteles, fara a fi judecat sau respins.

• Posibilitatea de a-i permite celuilalt, interlocutorului, de a se comunica (pe sine) in deplina libertate si de a se face ascultat cu aceeasi libertate.

Oare de cate incercari si esecuri avem nevoie, de cate neintelegeri si suferinte, pentru a descoperi faptul ca a comunica inseamna sa ne punem in comun fie diferentele, fie asemanarile, plecand de la doua nevoi fundamentale:

• Nevoia de a fi recunoscut. A fi recunoscut pentru unicitatea si autenticitatea mea. A fi recunoscut impreuna cu intreg misterul si cu toata gama de potentialitati care ma caracterizeaza, chiar cand acestea raman inaccesibile altora.

• Nevoia de a fi inteles. A fi inteles in ceea ce spun astazi, acum, chiar in acest moment, cu tot ce sunt, tot ce stiu, tot ce simt... fara ca celalalt sa ma identifice sau sa ma catalogheze intru totul doar prin ceea ce exprim. (Jacques Salomé)


Comandă online Eşti tu însuţi când vorbeşti : repere pentru o gramatică relațională scrisă de Jacques Salome , Gabriel Doru Avram, tiparită la editura Herald în anul 2022. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Eşti tu însuţi când vorbeşti : repere pentru o gramatică relațională nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.