Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  nedisponibil LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2022

Nr. pagini: 464 pagini

ISBN: 9786067224672

Categorii: Carte nefolosită, Medicina / Sanatate, Alimentatie / Nutritie

Descriere

Știai că afinele te pot ajuta să controlezi efectele negative ale traumei? Ori că salamul poate provoca depresie? Sau că un aport crescut de vitamina D poate fi util în tratamentul anxietății?

Când vine vorba despre dietă, cei mai mulți dintre noi suntem preocupați de slăbit, de exerciții fizice, de sănătatea inimii și de longevitate. Dar ceea ce mâncăm are efecte nu doar asupra corpului nostru, ci și asupra creierului. Iar studiile recente au demonstrat că dieta poate avea un efect profund asupra tulburărilor mintale, de la ADHD la depresie, anxietate, tulburări de somn, tulburare obsesiv-compulsivă, demență și multe altele.

În The Food Mood Connection, dr. Uma Naidoo se bazează pe cercetări de ultimă oră pentru a explica numeroasele moduri în care contribuie mâncarea la sănătatea noastră mintală, demonstrând modul în care o dietă echilibrată poate fi utilă în tratarea și prevenirea unor diferite probleme psihologice și cognitive.

Plină de informații științifice fascinante, recomandări nutriționale ușor de respectat și 40 de rețete delicioase și sănătoase pentru creier, The Food Mood Connection este ghidul esențial pentru optimizarea sănătății tale mintale prin alimentație.

Deși nu e deloc surprinzător că alimentele pe care le mâncăm ne afectează dispoziția, The Food Mood Connection ne oferă informații valoroase și foarte necesare despre modurile specifice în care mâncarea ne susține sau ne afectează sănătatea mintală. E o carte care trebuie citită de oricine este interesat să descopere căile naturale prin care își poate îmbunătăți funcția cognitivă. — dr. Amy Myers, autoarea cărții The Autoimmune Solution and The Thyroid Connection

Suntem arhitecții creierului nostru în ceea ce privește atât structura, cât și funcția sa. Și nu există nicio îndoială că mâncarea poate avea cea mai puternică influență asupra destinului creierului nostru. Bazându-se pe cercetări de ultimă generație, The Food Mood Connection ne oferă tot ce avem nevoie pentru a elabora un regim alimentar axat pe optimizarea sănătății și a performanței creierului. — dr. David Perlmutter, autorul cărților Grain Brain și Brain Wash


Comandă online Creierul tău şi mâncarea : un ghid esenţial al alimentelor uimitoare care luptă cu depresia, anxietatea, sindromul stresului post-traumatic, tulburarea obsesiv-compulsivă, tulburarea de deficit de atenţie şi hiperactivitate şi multe altele scrisă de Andreea Calin , Uma Naidoo, tiparită la editura Publica în anul 2022. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Creierul tău şi mâncarea : un ghid esenţial al alimentelor uimitoare care luptă cu depresia, anxietatea, sindromul stresului post-traumatic, tulburarea obsesiv-compulsivă, tulburarea de deficit de atenţie şi hiperactivitate şi multe altele nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.