Disponibilitate:  în stoc

Preț:  47,25 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 392 pagini

ISBN: 9786069667019

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Biografii / Memorialistica, Istorie

Descriere

Nici un teolog ortodox nu s-a încumetat până acum să abordeze un asemenea subiect interdisciplinar, complex şi controversat. Paradoxul epocii noastre este că, în societatea informatizată, omul este tot mai dezinformat. Deşi avem acces la foarte multe informaţii, totuşi nu ştim ce se petrece cu adevărat în jurul nostru. Tehnica a ajuns să creeze o lume virtuală în care credem. Lumea noastră virtuală este creată de televiziune, radio, internet şi presa scrisă.

Oamenilor le place să trăiască fără griji, cu mintea liniştită. Oamenii evită să-şi bată capul cu răspunsuri la întrebări, pentru că le este teamă de necunoscut, le este teamă de ceea ce vor descoperi. Avem dovezi arheologice, le admirăm, dar ne ferim să punem întrebări ca nu cumva răspunsurile să ne sperie. Oamenii preferă să trăiască în ignoranţă, preferă să nu gândească.


Comandă online Civilizaţii vechi pierdute : un punct de vedere ortodox la 47,25 lei scrisă de Protosinghel Teodosie Paraschiv, tiparită la editura Meridiane în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.