Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  49,50 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 294 pagini

ISBN: 9786067495379

Categorii: Carte nefolosită, Sociologie, Asistenta sociala

Descriere

Asistența socială se confruntă cu diverse provocări, fiind nevoită să se adapteze diverselor culturi și modalități de organizare socio-administrativă, ce diferă uneori substanțial de pe un continent pe altul, de la o cultură la alta, de pe un meridian pe altul.

Societatea viitorului aparține cu siguranță creativității, iar asistența socială va găsi noi forme inovative de adaptare. ?i aceasta pentru că asistența socială traversează vremurile, epocile și toate civilizațiile lumii. Multe inițiative inovative, publice sau voluntare, au la bază o motivație umanistă. Chiar și literatura universală, fie că este vorba de poezie sau proză, povestiri sau legende, relevă coexistența pierderilor cu istoria umanității.

Doru Buzducea


Comandă online Context social, cunoaştere şi acţiune în asistenţă socială la 49,50 lei scrisă de Doru Buzducea , coord.: Doru Buzducea, tiparită la editura Tritonic în anul 2021. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Context social, cunoaştere şi acţiune în asistenţă socială nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.