Disponibilitate: nedisponibila
Disponibilitate: nedisponibila
Preț: 8,00 LEI
Autor(i): Nicolae Olexiuc Colea
Editura: Teora
Anul apariției: 2004
Nr. pagini: 72 pagini
Categorii: Gastronomie, Diverse
Despre autor
Nicolae Olexiuc Colea si-a desfasurat activitatea in renumite restaurante din Bucuresti: Capsa, Athenee Palace, Gambrinus etc. A fost distins cu numeroase premii si diplome. Este considerat, daca nu primul, in orice caz printre cei dintai tehnicieni autori de carte de bucate din Romania.
Prefata
Lucrarea "APERITIVE" a maestrului in arta culinara Nicolae Olexiuc constituie un mic univers gastronomic, bine structurat, care cuprinde o gama larga de retete practice si simple. Cei interesati vor gasi in aceasta carte numeroase moduri de preparare a mancarurilor, care pot fi realizate in timp relativ scurt si cu efort minim. In lupta zilnica cu rutina din alimentatie, pentru cei interesati cartea constituie un adevarat ghid.
Cu aceasta lucrare Nicolae Olexiuc se evidentiaza inca o data ca un bun si profund cunoscator al gastronomiei, rezultat al experientei capatate in cei peste 60 de ani de activitate in domeniul artei culinare insotita de lansarea a peste 30 de titluri de lucrari de specialitate.
Varietatea preparatelor culinare prezentate in lucrarea de fata va satisface cele mai pretentioase gusturi, va oferi multora dintre dumneavoastra, de la cei neinitiati la cei cu oarecare practica in domeniul gastronomiei, un instrument util de lucru. Arta gastronomica nu se rezuma numai la a sti sa gatesti sau a manca bine; acest univers al alimentatiei merita explorat cu interes, imaginatie si inventivitate. Iar autorul cartii de fata contribuie la realizarea acestui deziderat.
Pofta buna!
Comandă online RETETELE LUI COLEA - CARTE DE BUCATE: APERITIVE la 8,00 lei scrisă de Nicolae Olexiuc Colea, tiparită la editura Teora în anul 2004. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul RETETELE LUI COLEA - CARTE DE BUCATE: APERITIVE nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.
Successful Cooking (Charetton)
Telecuisine
Christine and Bernard Charretton
63 pagini
An: 1991
Bucataria fara bucatarie
Solteris
Rodia Tilianu
140 pagini
An: 1995
Carte de bucate macedonene, VI (Editie bilingva)
Macedoneanul
9786068252636
29 pagini
An: 2007
Torturi
Ceres
Irina Dordea
174 pagini
An: 1970
Miine avem invitati
Ceres
Smaranda Sburlan
126 pagini
An: 1970
Lucescu
Gazeta Sporturilor
Ioan Chirila
194 pagini
An: 2009
Muzeul National Cotroceni
Redactiei publicatiilor pentru strainatate
176 pagini
An: 1993
Jocuri pentru copii si tineret
Tineretului Cultura Fizica si Sport
478 pagini
An: 1956
Ghidul tehnoredactorului. De la print la eBook
Sitech
Vlad Puescu
224 pagini
An: 2013
Monografia comunei Bratovoiesti
Sitech
Laurenţiu Puicin
310 pagini
An: 2012