Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  5,50 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Descriere

Despre caiete Acest set de caiete este un instrument de lucru util invatatorilor dar si parintilor fiind un sprijin pentru o buna desfasurare a orelor optionale de matematica. Caietele respecta particularitatile de varsta si au ca scop sa dezvolte gandirea logica, perspicacitatea si dragostea copiilor pentru matematica. Caietele pot fi folosite si acasa, pentru studiu individual: parintii gasesc in caiet si programa aferenta clasei respective astfel incat, chiar daca la scoala copilul nu face ore optionale de matematica, el poate utiliza fara probleme acest caiet, mai ales daca iubeste matematica. Caietele contin si teme cu grad ridicat de dificultate care pot fi folosite in pregatirea pentru olimpiade si concursuri.
Despre autori Cu o bogata experienta didactica, autoarele acestor caiete au publicat, tot la Editura Teora, impreuna cu Viorica Elena Carbunaru, Manualul de matematica pentru clasa I impreuna cu setul educational care include Caietul elevului si Ghidul invatatorului. Toate aceste lucrari se afla pe bancile scolilor fiind avizate de catre Ministerul Educatiei si Cercetarii.


Comandă online Micul matematician - clasa a IV a - disciplina optionala la 5,50 lei scrisă de Nadia Barbieru, tiparită la editura Teora categorie Manuale scolare, Învățamânt - Educație. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Micul matematician - clasa a IV a - disciplina optionala nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.