Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  22,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): , ,

Editura:

Anul apariției: 1998

Nr. pagini: 64 pagini

Categorii: Învățamânt - Educație

Descriere

Rezultat al unei bogate experiente didactice, manualul este bine organizat, accesibil si atractiv.
Autorii ofera profesorului pretextele pentru inlantuirea continuturilor, prezentand lectiile sub forma unor mini scenarii didactice, intermediate de "mascote muzicale" alese adecvat principalelor capitole ale manualului. Metodic, lectiile cuprind in succesiune etapele necesare predarii-invatarii: cantec - remarca teoretica - aplicatii, auditii, exercitii de scris-citit muzicale. Grafica este sugestiva si atractiva.
Elevul este atras de dialogul viu al textelor didactice, de repertoriul muzical variat si bine selectat, fiind astfel motivat de a invata cu placere.
Manualul poate fi utilizat cu succes, oferind profesorului sansa de a modela sensibilitatea elevului, de a-i dezvolta creativitatea si capacitatea de a-si descoperi potentialele aptitudini.
Manualul este in deplin acord cu cerintele metodologice moderne de predare a educatiei muzicale in scoala.


Comandă online Educatie muzicala.Editia in limba germana (cls. a VI-a) la 22,00 lei scrisă de A. Scornea , A. Toader , Vasile Moraru, tiparită la editura Sigma în anul 1998. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Educatie muzicala.Editia in limba germana (cls. a VI-a) nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.