Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  11,49 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): , ,

Editura:

Anul apariției: 2003

Nr. pagini: 120 pagini

Categorii: Matematica, Învățamânt - Educație, Manuale scolare

Descriere

Sondajele de opinie, estimarile de piata pentru un anumit produs, studiile de impact, variate chestionare, toate acestea invadeaza mass-media. Fara o cultura de tip statistic, elevii (ca si adultii) ajung sa interpreteze eronat multimea de date si sa traga concluzii neconforme cu realitatea. In plus, proliferarea jocurilor si a ”concursurilor” in care intamplarea joaca un rol important, duce la formarea unei mase de manevra alcatuite din persoane care nu pot estima realist sansele de castig. De aceea, introducerea statisticii si a probabilitatilor in programele scolare reprezinta o componenta importanta a pregatirii pentru viata.

Manualul de fata raspunde, intr-o maniera moderna de organizare, acestei necesitati aducind in prim plan situatii cotidiene pe care le analizeaza din punct de vedere matematic. Cartea ofera ELEVILOR un material gradat, usor de inteles si de asimilat. Pentru STUDENTI, cursul este o introducere in metodele utilizate in statistica matematica si teoria probabilitatilor. El are avantajul ca ofera o varietate de probleme concrete care fac legatura intre o abordare teoretica si una practica. Lucrarea constituie o baza de pornire in PREGATIREA EXAMENELOR DE TITULARIZARE sau a EXAMENELOR PENTRU GRADELE DIDACTICE ale profesorilor. Pentru activitatea la clasa, cartea este un instrument de lucru care prezinta: modele de analiza statistica a unor situatii, probleme semnificative distribuite echilibrat, teste de diverse tipuri, lecturi tematice.
Pentru a avea o idee si mai clara despre aceasta carte, va rugam sa rasfoiti pasajele pe care vi le punem la dispozitie.


Comandă online Statistica si probabilitati - Curs introductiv pentru elevi, studenti si profesori la 11,49 lei scrisă de Mihaela Singer , Cristian Voica , Mihaela Neagu, tiparită la editura Sigma în anul 2003. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Statistica si probabilitati - Curs introductiv pentru elevi, studenti si profesori nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.