Disponibilitate: nedisponibila
Disponibilitate: nedisponibila
Preț: 39,00 LEI
Autor(i): Silvia Jurcovan
Editura: Tehnica
Colecția: Arta Culinara
Anul apariției: 2008
Nr. pagini: 716 pagini
ISBN: 973312222X
Categorii: Gastronomie, Industrie alimentara, Știința și Tehnică, Diverse
Aceasta este a-V-a editie a celei mai complete si explicite carti de bucate publicata in tara noastra. Contine: Aperitive calde si reci. Preparate din oua. Sosuri. Supe si ciorbe. Legume si preparate din legume. Preparate din carne. Fripturi. Preparate din peste. Galuste, papanasi, crochete. Zaharicale. Budinci. Prajituri. Ciocolata si bomboane. Serbet. Fursecuri, biscuiti. Creme. Inghetate. Bauturi. Conservarea oualor, a fructelor si a legumelor. Procedeele sunt explicate in detaliu astfel incat orice incepator in arta culinara sa poata folosi aceasta carte. " Ca o profesiune de credinta, recomand tuturor celor care detin cartea de bucate sa o citeasca cu toata atentia pentru a lua cu adevarat cunostinta de continutul ei, spre a le fi cat mai folositoare." Silvia Jurcovan
Comandă online Carte de Bucate - o carte de referinta in gastronomia romaneasca!... (editia a V-a) la 39,00 lei scrisă de Silvia Jurcovan, tiparită la editura Tehnica face parte din colecția Arta Culinara. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Carte de Bucate - o carte de referinta in gastronomia romaneasca!... (editia a V-a) nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.
Conservarea fructelor pentru iarna
Ceres
Natalia Tautu-Stanescu
232 pagini
An: 1978
Successful Cooking (Charetton)
Telecuisine
Christine and Bernard Charretton
63 pagini
An: 1991
Bucataria fara bucatarie
Solteris
Rodia Tilianu
140 pagini
An: 1995
Carte de bucate macedonene, VI (Editie bilingva)
Macedoneanul
9786068252636
29 pagini
An: 2007
Torturi
Ceres
Irina Dordea
174 pagini
An: 1970
Metode moderne de manipulare, depozitare, transport si distributie a marfurilor agroalimentare
Ceres
Lonny Staimberg
256 pagini
An: 1980
Teoria si practica EVOP in industria alimentara
Tehnica
Eugen Holban
418 pagini
An: 1981
Congelarea produselor horticole si prepararea lor pentru consum
Tehnica
Gheorghe Mihalca, Raul Viero, Sorin Baltarescu
345 pagini
An: 1980
Oferta cercetarii stiintifice pentru transfer tehnologic in Agricultura si Industria Alimentara, Volumul al VI
Tehnica
Teodora Teodorescu, Alexandru Tianu
637 pagini
An: 2002
Oferta cercetarii stiintifice pentru transfer tehnologic in Agricultura si Industria Alimentara, Volumul al V-
Tehnica
Ion Arisanu, Teodora Teodorescu
528 pagini
An: 2001
Revista Zeppelin, Nr. 158 - Oras. Societate. Tehnologie, Vara 2020
Asociatia Zeppelin & SG Studio
Stefan Ghenciulescu
224 pagini
An: 224
Anuala de Arhitectura Bucuresti 2011
IGLOO MEDIA
Ordinul Arhitectilor din Romania Filiala Bucuresti
130 pagini
An: 2011
Revista Zeppelin, Nr. 120 - Oras. Societate. Tehnologie, Decembrie 2013 - Ianuarie 2014
Asociatia Zeppelin & SG Studio
Stefan Ghenciulescu
An: 2013
Revista Zeppelin, Nr. 119 - Oras. Societate. Tehnologie, Noiembrie 2013
Asociatia Zeppelin & SG Studio
Stefan Ghenciulescu
95 pagini
An: 2013
Revista Zeppelin, Nr. 97 - Arhitectura. Spatii. Idei, Septembrie 2011
Asociatia Zeppelin & SG Studio
Stefan Ghenciulescu
114 pagini
An: 2011