Disponibilitate: nedisponibila
Disponibilitate: nedisponibila
Preț: 39,00 LEI
Autor(i): Silvia Jurcovan
Editura: Tehnica
Colecția: Arta Culinara
Anul apariției: 2008
Nr. pagini: 716 pagini
ISBN: 973312222X
Categorii: Gastronomie, Industrie alimentara, Știința și Tehnică, Diverse
Aceasta este a-V-a editie a celei mai complete si explicite carti de bucate publicata in tara noastra. Contine: Aperitive calde si reci. Preparate din oua. Sosuri. Supe si ciorbe. Legume si preparate din legume. Preparate din carne. Fripturi. Preparate din peste. Galuste, papanasi, crochete. Zaharicale. Budinci. Prajituri. Ciocolata si bomboane. Serbet. Fursecuri, biscuiti. Creme. Inghetate. Bauturi. Conservarea oualor, a fructelor si a legumelor. Procedeele sunt explicate in detaliu astfel incat orice incepator in arta culinara sa poata folosi aceasta carte. " Ca o profesiune de credinta, recomand tuturor celor care detin cartea de bucate sa o citeasca cu toata atentia pentru a lua cu adevarat cunostinta de continutul ei, spre a le fi cat mai folositoare." Silvia Jurcovan
Comandă online Carte de Bucate - o carte de referinta in gastronomia romaneasca!... (editia a V-a) la 39,00 lei scrisă de Silvia Jurcovan, tiparită la editura Tehnica face parte din colecția Arta Culinara. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Carte de Bucate - o carte de referinta in gastronomia romaneasca!... (editia a V-a) nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.
Sfaturi pentru gospodine
Gutinul
158 pagini
An: 1993
Successful Cooking (Charetton)
Telecuisine
Christine and Bernard Charretton
63 pagini
An: 1991
Miine avem invitati
Ceres
Smaranda Sburlan
126 pagini
An: 1970
Reţete vegetariene
Curtea Veche
Chuck Williams
9786065884083
324 pagini
An: 2014
Carte de bucate. Meniuri si retete primavara - vara
Semne
9786061504121
110 pagini
Teoria si practica EVOP in industria alimentara
Tehnica
Eugen Holban
418 pagini
An: 1981
Congelarea produselor horticole si prepararea lor pentru consum
Tehnica
Gheorghe Mihalca, Raul Viero, Sorin Baltarescu
345 pagini
An: 1980
Oferta cercetarii stiintifice pentru transfer tehnologic in Agricultura si Industria Alimentara, Volumul al VI
Tehnica
Teodora Teodorescu, Alexandru Tianu
637 pagini
An: 2002
Oferta cercetarii stiintifice pentru transfer tehnologic in Agricultura si Industria Alimentara, Volumul al V-
Tehnica
Ion Arisanu, Teodora Teodorescu
528 pagini
An: 2001
Bucatarie. Retetar general
National
Violeta Borzea, Dan Chiriac
890 pagini
An: 2008
Bienala de arhitectura Bucuresti 2006 - Cele mai bune realizari ale arhitectilor romani
Q-Group Proiect
Stefan Lungu
200 pagini
An: 2006
Tratamente termice si termochimice, Volumul I
Universitaria
Radu Cristian Ivanus
190 pagini
An: 2006
Legumicultura (Balasa, Editie 1973)
Didactica si Pedagogica
Mircea Balasa
479 pagini
An: 1973
Mansarda VELUX
Velux Romania
140 pagini
An: 2009
Arhitectura, Nr. 86 - Iulie-August 2010 - Revista Uniunii Arhitectilor din Romania
Q-Group Proiect
Stefan Ghenciulescu
114 pagini
An: 2010