Disponibilitate: nedisponibila
Disponibilitate: nedisponibila
Preț: 29,00 LEI
Autor(i): Rodica Segal
Editura: Tehnica
Anul apariției: 1982
Nr. pagini: 295 pagini
Tip copertă: tare
Categorii: Știința și Tehnică
Analiza senzoriala- metoda de apreciere a calitatii produselor alimentare
Metodologia analizei senzoriale
Conditiile si tehnica analizei senzoriale
Rolul analizei senzoriale in stabilirea preferintelor consumatorilor.
Comandă online Analiza senzoriala a produselor alimentare la 29,00 lei scrisă de Rodica Segal, tiparită la editura Tehnica în anul 1982. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Analiza senzoriala a produselor alimentare nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.
Bienala de arhitectura Bucuresti 2006 - Cele mai bune realizari ale arhitectilor romani
Q-Group Proiect
Stefan Lungu
200 pagini
An: 2006
Tratamente termice si termochimice, Volumul I
Universitaria
Radu Cristian Ivanus
190 pagini
An: 2006
Legumicultura (Balasa, Editie 1973)
Didactica si Pedagogica
Mircea Balasa
479 pagini
An: 1973
Mansarda VELUX
Velux Romania
140 pagini
An: 2009
Arhitectura, Nr. 86 - Iulie-August 2010 - Revista Uniunii Arhitectilor din Romania
Q-Group Proiect
Stefan Ghenciulescu
114 pagini
An: 2010