Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  39,50 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2005

Nr. pagini: 236 pagini

ISBN: 9789737111609

Categorii: Comunicare, Psihologie

Descriere

Prezentare: Aceasta lucrare reprezinta primul manual universitar de comunicare nonverbala din literatura romaneasca de specialitate. Autorii au abordat comunicarea nonverbala axial in perspectiva psihosociologica. Expunerea acestui cimp disciplinar se sprijina pe frecvente Incursiuni in domeniile lingvisticii, semioticii, teoriilor comunicarii, sociologiei, etologiei, psihologiei, antropologiei, istoriei, artei sau religiei. Lucrarea se adreseaza celor preocupati, prin profesia pe care o exercita sau pentru care se pregatesc, de cunoasterea interactiunilor umane si a proceselor de influentare sociala, precum si celor care doresc, prin cunoasterea de sine si a celorlalti, sa dobindeasca sau sa-si amplifice competenta de comunicare interpersonala, de grup sau publica.
Comunicarea nonverbala: gesturile si postura. Cuvintele nu sint de-ajuns nu este o opera de vulgarizare, cel putin in intentia autorilor. Mai mult, scopul ei subiacent este de a curata "mahalalele psihologie" - cum numea Gordon W. Allport zonele nobilei stiinte despre om ramase in exploatarea diletantilor, adesea sarlatani si escroci. Lucrarea incorporeaza datele cercetarilor stiintifice pe plan mondial si national, precum si reflectiile si investigatiile autorilor.


Comandă online Comunicarea nonverbala: gesturile si postura la 39,50 lei scrisă de Septimiu Chelcea, tiparită la editura Comunicare.ro în anul 2005. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Comunicarea nonverbala: gesturile si postura nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.