Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  9,50 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2004

Nr. pagini: 288 pagini

Categorii: Diverse

Descriere

Lucrarea de fata este adresata studentilor de la facultatile de limbi straine si tuturor celor interesati de fenomenul literar francey din perioada Evului Mediu, din secolul al IX-lea pana in secolul al XV-lea.
Asa dup[ cum titlul anunta, este vorba despre o prezentare a literaturii medievale, prin care sunt urmarite simultan trei niveluri: nivelul socio-istoric, nivelul mentalului colectiv si nivelul literar propriu-zis, cu exempllificari de fragmente selectate din opere.
Este important de subliniat faptul ca modul de abordare cronologic permite proiectia autorilor si a creatiilor lor pe fundalul cromatic al epocii. In felul acesta se pot stabili repere precise prin care literatura integrata perspectivei istorice, apare ca o emanatie a spiritului uman in acord cu spatiul si timpul in care se dezvolta.
Fiecarui autor ii corespunde un tablou complet, care cuprinde portretul biografic in relatie cu mediul social si istoric, iar prezentarii generale a creatiei sale ii urmeaza extrase esentiale din principalele titluri mentionate.
Mai mult decat o simpla orientare, La Vie des lettres, la vie du Moyen-Age ofera cititorilor o imagine panoramica a unui Ev Mediu viu si activ.
Autoarea


Format: 13/20


Comandă online La Vie Des Lettres, La Vie Du Moyen Ages la 9,50 lei scrisă de Carmen Dinescu, tiparită la editura Lucman în anul 2004. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul La Vie Des Lettres, La Vie Du Moyen Ages nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.