
Autor(i): V. Nedelniuc
Editura: Ceres
Colecția: Stiinta si Tehnica pentru toti
Anul apariției: 1982
Nr. pagini: 94 pagini
Stare: de anticariat (foarte buna)
Categorii: Agricultura, Știința și Tehnică, Cresterea porcilor, Zootehnie
Comandă online Factorii care influenteaza calitatea carcasei si a carnii la porcine la 5,90 lei scrisă de V. Nedelniuc, tiparită la editura Ceres face parte din colecția Stiinta si Tehnica pentru toti în anul 1982. Livrare din stoc cu plata ramburs sau online cu cardul.
Frigul si alimentatia
Ceres
Eugen Holban
128 pagini
An: 1982
Continentul albastru
Ceres
Ilie Manole
90 pagini
An: 1984
Nutria - Animal de blana si carne
Ceres
Ion Petrescu
125 pagini
An: 1982
Lumina si Inflorirea Plantelor
Ceres
Atanasiu Lucian, Polescu Lucia
92 pagini
An: 1982
Cercetarea stiintifica si elemente de tehnica experimentala in zootehnie
Alfa
Ion Gr. Cucu
9738278368
392 pagini
An: 2008
Nutria - Animal de blana si carne
Ceres
Ion Petrescu
125 pagini
An: 1982
Legumicultura speciala. Indrumator pentru lucrari practice
Reprografia Universitatii din Craiova
Gr. Radu
194 pagini
An: 1980
Compendiu fitotehnie. Plante medicinale si aromatice
Aius
Emilia Constantinescu
272 pagini
An: 2010
Legumicultura, Volumul al III-lea
Ceres
Victor Popescu
212 pagini
An: 2001
Cartoful timpuriu si de vara
Alma
Ion Chichea
290 pagini
An: 2000
Legumicultura (Balasa, Editie 1973)
Didactica si Pedagogica
Mircea Balasa
479 pagini
An: 1973