
Disponibilitate: nedisponibila
Preț: 5,10 LEI
Titlu original: The non connoisseur's menu guide
Autor(i): David D Aprix , David D'Aprix
Traducător(i): Adriana Badescu
Editura: Nemira
Colecția: Bonton
Anul apariției: 2005
Nr. pagini: 208 pagini
ISBN: 9785697025
Categorii: Beletristică și critică, Diverse, Lifestyle, Sociologie
Comandă online Ghid Gourmet. Mic tratat de supravietuire in restaurant la 5,10 lei The non connoisseur's menu guide scrisă de David D Aprix , David D'Aprix Adriana Badescu. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Ghid Gourmet. Mic tratat de supravietuire in restaurant nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.
Romanii din Austria
Beladi
Calin Rosu
230 pagini
An: 2020
Miscarea inovatorilor. Studiu sociologic
Politica
Mihail Cernea, Maria Micu, Victoria Dumitrescu
346 pagini
An: 1967
Cartile albe ale Forumului Organizatiilor Neguvernamentale din Romania. Editia a V-a Sumuleu-Miercurea Ciuc 10
96 pagini
An: 1998
Tineretul - Omogenizare si Diferentiere
Dacia
Liliana Mihut
242 pagini
An: 1985
Logica si psihologie. Dimensiuni interdisciplinare
Sitech
Dumitru Popovici
160 pagini
An: 2013
Drumul
Facla
Titus Suciu
300 pagini
An: 1979
Cartea Mironei (Editie 1965)
Pentru Literatura
Cella Serghi
413 pagini
An: 1965
Gustul ispitei
Litera
Elizabeth Hoyt
290 pagini
An: 2016
Tentatii periculoase
Litera
Cara Elliott
264 pagini
An: 2016
Mireasa mea favorita
Litera
Christina Dodd
264 pagini
An: 2014
Cosmetica moderna si secretele frumusetii
Medicala
Olimpia Gamulea-Lambert
236 pagini
An: 2002
Lupta clasica. Manual de instruire si antrenament
Tineretului Cultura Fizica si Sport
Zait S. P.
230 pagini
An: 1955
Riposta creatorilor
Corut Pavel
Pavel Corut
252 pagini
An: 2002
Aperitive (Clementina Petra)
Tehnica
Clementina Petra
182 pagini
An: 1969
Sa nu ne temem de apa
Sport-Turism
Mircea Olaru
138 pagini
An: 1988