Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  41,50 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Editura:

Colecția: Gastronomica

Anul apariției: 2009

Nr. pagini: 320 pagini

Tip copertă: tare

ISBN: 9786065130531

Categorii: Gastronomie, Enciclopedii, Diverse

Descriere

Hrana înseamnă ceva mai mult decât satisfacerea unor nevoi fiziologice. Ce şi cum gătim are legătură, în egală măsură, atât cu tradiţiile culturale regionale, cât şi cu tendinţa modernistă spre eclectism ce se manifestă la nivel general, inclusiv în gastronomie. Ghidul gastronomic al României prezintă bucătăria autohtonă care, ca păstrătoare a tradiţiei culinare, se dovedeşte a fi un vector cultural ce străbate vremurile. în încercarea sa de a împăca trecutul cu prezentul, Ghidul cuprinde, de asemenea, reţete ale unor mâncăruri ce îmbină elemente ale feluritelor tradiţii cu idei noi, pentru a crea produse originale, adaptate nevoilor şi gusturilor actuale.


Comandă online Ghidul gastronomic al Romaniei - 2000 de retete din toate regiunile istorice ale Romaniei de la bucataria dacica la cea contemporana (editie revizuita, completata si imbunatatita de cei mai mari bucatari ai Romaniei) la 41,50 lei, tiparită la editura House of Guides Publishing Grup face parte din colecția Gastronomica în anul 2009. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Ghidul gastronomic al Romaniei - 2000 de retete din toate regiunile istorice ale Romaniei de la bucataria dacica la cea contemporana (editie revizuita, completata si imbunatatita de cei mai mari bucatari ai Romaniei) nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.