Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  29,90 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2003

Nr. pagini: 180 pagini

Categorii: Gastronomie, Diverse

Descriere

ROPRIETATI ANTIOXIDANTE ALE PLANTELOR AROMATICE Uleiurile vegetale aromate cu plante si condimente erau folosite pe scara larga in antichitate, dar nu avem cunostinta despre utilizarea lor in bucatarie. Stim, totusi, ca datorita proprietatilor lor naturale, uleiurile parfumate erau folosite la ingrijirea corpului. In uleiurile vegetale erau introduse plante medicinale pentru a le conferi proprietati curative, stiptice si antioxidante.
OPT PUNCTE DE BAZA ALE DIETEI MEDITERANEENE 1. Procent mare de lipide mononesaturate (ulei de masline) 2. Consum moderat de alcool (1 - 2 pahare de vin rosu pe zi) 3. Consum mare de verdeturi / legume 4. Consum mare de cereale (inclusiv paine integrala) 5. Consum mare de fructe 6. Consum mare de plante aromatice 7. Consum redus de carne si produse din carne 8. Consum redus de lapte si produse lactate. Cei care respecta cele opt puncte de mai sus sunt relativ mai apropiati de dieta mediteraneeana si au o viata mai sanatoasa.


Comandă online Dieta mediteraneana - plante aromatice, legume, fructe (100 de retete si 30 de bauturi) la 29,90 lei scrisă de Myrsini Lambraki, tiparită la editura Pro Editura în anul 2003. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Dieta mediteraneana - plante aromatice, legume, fructe (100 de retete si 30 de bauturi) nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.