![365mag.ro](https://www.365mag.ro/365mag.ro/img/logo_365mag_nobg.png)
Disponibilitate: nedisponibila
Disponibilitate: nedisponibila
Preț: 29,90 LEI
Autor(i): Myrsini Lambraki
Editura: Pro Editura
Anul apariției: 2003
Nr. pagini: 160 pagini
Categorii: Medicină - Sănătate, Gastronomie, Diverse
Sucul proaspat de ulei de masline, cu consistenta sa chimica ideala si fara alte extracte sau imbunatatiri, a daruit sanatate si longevitate populatiei mediteraneene timp de secole de-a randul. Acesti oameni il folosesc in alimentatia lor zilnica.
Valoarea sa hranitoare, chimica si biologica este esentiala pentru organismul uman, si de aceea uleiul de masline este inclus printre primele 10 cele mai sanatoase tipuri de mancare. Cartea pe care o tineti acum in mana, care este unul dintre multele best-sellers ale autoarei, va va insoti intr-o calatorie culturala savuroasa in istoria a 5000 de ani, in care maslinele si uleiul de masline au insotit existenta umana. Ea va ofera 154 de retete usoare si practice, astfel ca dumneavoastra sa va puteti prepara singuri aperitivele, felurile principale de mancare, dulciurile, sosurile si marinatele cu ulei de masline. In partea a doua a cartii veti afla tot ce este de stiut despre gustoasele varietati de masline grecesti si valoarea lor nutritiva. Veti afla deasemenea cum sa va preparati maslinele, precum si 16 retete care va vor invata cum sa dati savoare painii, tocanitelor si aperitivelor.
Comandă online Uleiul de masline - cheia dietei echilibrate (134 retete cu ulei de masline, 20 de retete cu masline) la 29,90 lei scrisă de Myrsini Lambraki, tiparită la editura Pro Editura în anul 2003. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Uleiul de masline - cheia dietei echilibrate (134 retete cu ulei de masline, 20 de retete cu masline) nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.
Successful Cooking (Charetton)
Telecuisine
Christine and Bernard Charretton
63 pagini
An: 1991
Sanatate la pahar, Volumul I - Ghid de introducere a sucurilor naturale in alimentatia zilnica. Pas cu pas
Burda Romania
Anca Alungulesei
181 pagini
An: 2016
Ciupercile in industria alimentara si in arta culinara
Tehnica
Mitrita Bahrim
210 pagini
An: 1979
Bucataria fara bucatarie
Solteris
Rodia Tilianu
140 pagini
An: 1995
Super Food pentru toata familia
Curtea Veche
Jamie Oliver
286 pagini
An: 2019
Traite d' anatomie artistique (Richer)
Inter-Livres
Paul Richer
270 pagini
An: 1988
Anatomia functionala a omului cu incursiuni in anatomia dezvoltarii, Volumul I, Anatomia generala si aparatul
Scrisul Romanesc
Raoul Robacki
556 pagini
An: 1985
Ghidul unui corp sanatos (Enciclopedia Medicala a Familiei, I)
Adevarul
Larousse
192 pagini
An: 2011
Prevenirea si tratamentul principalelor afectiuni (Enciclopedia Medicala a Familiei, IV)
Adevarul
Larousse
192 pagini
An: 2011
Sanatatea inimii, sangelui si plamanilor (Enciclopedia Medicala a Familiei, V)
Adevarul
Larousse
187 pagini
An: 2011
Lumini la Orizont (Cu autograf)
Craiova
Eugen Constant
87 pagini
An: 1937
Successful Cooking (Charetton)
Telecuisine
Christine and Bernard Charretton
63 pagini
An: 1991
Limbajul sportiv
Sport-Turism
Victor Banciulescu
180 pagini
An: 1984
Primii pasi in sah
Erc Press
Elisabeta Polihroniade
190 pagini
An: 2014
Povesti de iubire in infern
Hyperliteratura
Lucia Hossu Longin
269 pagini
An: 2023