Disponibilitate: nedisponibila
Disponibilitate: nedisponibila
Preț: 16,50 LEI
Autor(i): Maria Luminita Nichita
Editura: Oscar Print
Colecția: Manuale scolare
Anul apariției: 2004
Nr. pagini: 275 pagini
Categorii: Clasa a IX-a, Industrie alimentara, Știința și Tehnică, Manuale scolare, Învățamânt - Educație, Liceu, Niveluri educationale
Materii prime de origine vegetala
Materii prime de origine animala
Materii prime de origine minerala
Materiale folosite în industria alimentara la confectionarea ambalajelor
Procese tehnologice. Bilanturi
Depozitarea materiilor prime si a produselor finite
Transportul fluidelor
Transportul materialelor solide
Maruntirea
Separarea materialelor solide
Separarea amestecurilor eterogene lichide si gazoase
Amestecarea materialelor
Ambalarea
Manualul de fata, elaborat pentru cele doua module prevazute în planul de învatamint pentru clasa a IX-a, Scoala de Arte si Meserii, domeniul Industria Alimentara (Materii prime si materiale în industria alimentara si Procese si utilaje în industria alimentara) are rolul de a contribui la procesul de formare a elevilor, la dobindirea unor competente sociale si de executie în domeniul producerii de alimente.
Comandă online Manual pentru cultura de specialitate. Industria alimentara - clasa a IX-a, Scoala de Arte si Meserii la 16,50 lei scrisă de Maria Luminita Nichita, tiparită la editura Oscar Print face parte din colecția Manuale scolare. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Manual pentru cultura de specialitate. Industria alimentara - clasa a IX-a, Scoala de Arte si Meserii nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.
Tehnologia informatiei (Filiera teoretica, pedagogica si vocationala) Informatica - Tehnologii asistate de cal
Teora
Mariana Milosescu
296 pagini
An: 2003
Chimie. Manual pentru clasa a IX-a
LVS Crepuscul
Elena Alexandrescu, Viorica Zaharia
9738265258
160 pagini
An: 2004
Probleme de chimie. Culegere pentru clasa a IX-a
Mistral
Daniela Bogdan
9789738841840
108 pagini
Culegere de probleme de algebra pentru clasele IX - XII
Hyperion
Gheorghe Adalbert Schneider
9789739395809
328 pagini
An: 2017
Tehnologia informatiei si a comunicarii. Manual pentru clasa a IX-a
Aramis
Sorin Tudor, Ionut Vlad Hutanu
973679086X
160 pagini
An: 2007
A matematikai analizis elemei (Elemente de analiza matematica, Clasa a XI-a liceu, sectia reala)
Didactica si Pedagogica
Nicolae Dinculeanu, Eugen Radu
320 pagini
An: 1970
Drept si Legislatie Economica, Manual pentru Licee Economice de Contabilitate si Comert si de Alimentatie Publ
Didactica si Pedagogica
128 pagini
An: 1977
Anatomia si Fiziologia Omului, Manual pentru clasa a X-a (Editie 1964)
Didactica si Pedagogica
Nistor Santa, E. Sanielevici
196 pagini
An: 1964
Limba Franceza - Au rendez-vous des amis, Manual pentru clasa a XI-a - L2
Teora
Viorica Aura Paus, Rodica Mladinescu
112 pagini
An: 2001
Limba Engleza, Manual pentru clasa a X-a - Limba a II-a, Anul V de studiu
Teora
Elena Croitoru
151 pagini
An: 2000
Metode moderne de manipulare, depozitare, transport si distributie a marfurilor agroalimentare
Ceres
Lonny Staimberg
256 pagini
An: 1980
Teoria si practica EVOP in industria alimentara
Tehnica
Eugen Holban
418 pagini
An: 1981
Congelarea produselor horticole si prepararea lor pentru consum
Tehnica
Gheorghe Mihalca, Raul Viero, Sorin Baltarescu
345 pagini
An: 1980
Oferta cercetarii stiintifice pentru transfer tehnologic in Agricultura si Industria Alimentara, Volumul al VI
Tehnica
Teodora Teodorescu, Alexandru Tianu
637 pagini
An: 2002
Oferta cercetarii stiintifice pentru transfer tehnologic in Agricultura si Industria Alimentara, Volumul al V-
Tehnica
Ion Arisanu, Teodora Teodorescu
528 pagini
An: 2001