Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  30,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Descriere

Autori: Dana Ioana Ion, Camelia Vieru, Ioana Branzaru, Leustean Iuliana, Maimon Nicoleta, Danila Mirela
Format:A4, (3 brosuri)


Conservarea legumelor si fructelor prin frig
Sacrificarea animalelor si prelucrarea primara a carnii si pestelui
Obtinerea laptelui de consum

Din cuprins:


Frigul factor de conservare a produselor de origine vegetala
Rolul si importanta frigului in valorificarea superioara a produselor de origine vegeala
Metode de conservare prin frig
Tehbnologia conservarii prin frig a fructelor si legumelor
Taierea animalelor
Subproduse de abator
Depozitarea si transportul carcaselor
Anatomia animalelor
Fabricarea prospaturilor nefierte si neafumate
Ambalarea si depozitarea produselor
Prelucrarea pestelui


Comandă online Lucrator in prelucrare carne, peste, lapte, conserve (clasa a X-a, manual SAM, calificarea profesionala) la 30,00 lei scrisă de Branzaru Ioana , Maimon Nicoleta , Vieriu Camelia, tiparită la editura Oscar Print face parte din colecția Manuale scolare. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Lucrator in prelucrare carne, peste, lapte, conserve (clasa a X-a, manual SAM, calificarea profesionala) nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.