Cazanul de tuica. Tehnici de fermentatie, tehnici de distilare
MAST
Josef Pischl
173 pagini
An: 2009
Afumaturi - Pastrama - Carnati. Carne de porc, vita, pasare si vanat
MAST
Franz S. Wagner
978973122495
160 pagini
An: 2009
Teoria si practica vinificarii familiale
MAST
Gh. Bernaz
978-973-1822-56-3
199 pagini
An: 2012
Sirop si nectar din fructe, flori si plante medicinale
MAST
Georg Innerhofer
9789731822570
190 pagini
An: 2010
Produse lactate. Tehnologii si retete de obtinere
MAST
An: 2011
CIDRU, vin de pere, rachiu si calvados
MAST
155 pagini
An: 2012
Whisky in productie casnica
MAST
Peter Jager
9789731822143
112 pagini
Afumaturi - carne, mezeluri, peste
MAST
Egon Binder
125 pagini
An: 2000
Prepararea lichiorurilor - productie casnica si industriala
MAST
170 pagini
An: 2006
Paine in cuptorul automat - peste 120 retete pentru 750g si 1000g paine
MAST
Mirjam Beile
978-973-1822-00-6
160 pagini
An: 2008
Carnati, salamuri si leber - producere si comercializare
MAST
Franz Doppler, Roman Eibensteiner
9789731822150
142 pagini
An: 2009