Bucataria mileniului trei - retete romanesti pentru cuptorul cu microunde
Anca Barbu Muntean
230 pagini
An: 2006
Bucatarie. Retetar general
National
Violeta Borzea, Dan Chiriac
890 pagini
An: 2008
Cazanul de tuica. Tehnici de fermentatie, tehnici de distilare
MAST
Josef Pischl
173 pagini
An: 2009
Mărfuri alimentare şi securitatea consumatorului de alimente
Universitara
Emilia Pascu
9786062814519
262 pagini
An: 2022
Carnati, salamuri si leber - producere si comercializare
MAST
Franz Doppler, Roman Eibensteiner
9789731822150
142 pagini
An: 2009
Afumaturi - Pastrama - Carnati. Carne de porc, vita, pasare si vanat
MAST
Franz S. Wagner
978973122495
160 pagini
An: 2009
Prepararea mezelurilor in gospodarie
Casa
Bernhard Gahm
9786068527635
166 pagini
An: 2015
Conservarea prin uscare. Fructe, legume, ciuperci,verdeturi,plante medicinale. Tehnologii si retete
MAST
Achim Samwald
9786066490948
128 pagini
An: 2018
Ghid national de bune practici pentru siguranta alimentelor. Sistemul de siguranta alimentelor HACCP. Produse
Editura Uranus
Viorel Marin, Teofil Vultur
204 pagini
Procesarea industriala a legumelor si fructelor
Editura Sitech
Nour Violeta
9786061143153
526 pagini
An: 2014
Legislaţie în industria alimentară
Pro Universitaria
Ilie Dumitru
9786062614317
330 pagini
An: 2022
Sectorul agroalimentar românesc în contextul Strategiei "De la fermă la consumator"
Economica
Ionuţ Laurenţiu Petre, Georgiana-Raluca Lădaru
9786060930211
152 pagini
An: 2023